top of page
Rólunk1

Kik vagyunk?

Három anyuka, három feleség, három nő. Így együtt hármunk szakmai névjegye: HR-es, tanár, coach, újságíró, pszichodráma vezető, tréner, szervezetfejlesztő, mentálhigiénés szakember. Hármunknál összesen 9 gyerek, ebből 2 súlyosan, 1 kicsit kacifántos, és 6 sima tesó.

A hármasunk egy XVII. kerületi civil kezdeményezésen keresztül talált egymásra, mely alapítványi formában öltött testet.

Küldetésünk

A kacifántos gyermekek/felnőttek és családjaik támogatása, életminőségének javítása, a társadalmi integrációjuk és családban maradásuk elősegítése. 

csoportkép.jpg

Célunk

  • Rákosmentén innen és túl élő sajátos nevelési igényű, azok közül is elsősorban a súlyos és halmozottan sérült, a jelen oktatási rendszerbe nem integrálható gyermekek komplex fejlesztésének és teljes körű nappali ellátásának biztosítása;

  • kacifántos gyermeket nevelő családok összefogása, sorstársi közösség kiépítése és támogatása, az inklúziót segítő programok megvalósítása;

  • hosszú  távon  egy  olyan  közösségi,  fejlesztő-  és  lakótér  kialakítása, mely a bölcsőtől a sírig kíséri és támogatja a sajátos igényekkel élő személyt és családját.

Rólunk2

Munkatársak

Kata.jpg

Horváthné Borbély Katalin
kuratóriumi tag

Zsana2.jpg

Somlai Zsuzsanna
kuratóriumi elnök

Gonter_Moni_portre1.jpg

Göntér Mónika
kuratóriumi tag

Eddigi utunk

Médiamegjelenések

Rólunk3
m%C3%A9diamegjelen%C3%A9sek_edited.jpg
bottom of page