top of page
Noel 
Sziasztok, Noel vagyok 7 éves! Egy csúnya betegség és egy oxigén hiányos állapot miatt sajnos mozgás és értelmi sérült lettem. Állandó felügyeletre és ellátásra szorulok még mindig.

Szüleim és családom segítségével sokféle  terápiára eljutottam és sok izgalmas vagy kevésbé izgalmas ügyesítő dolgot kipróbáltam.

Terapeutáim segítségével szépen haladok, és minden aprócska eredményért óriási puszikat és mosolyokat zsebelek be. Ügyesen jelzem, ha akarok valamit, de korábban bevetettem a fejdobálós trükkömet is, csak hogy biztosan értsék mire célozgattam. Mostanra ezt elhagytam, mindenki osztatlan örömére. Vannak hangok, amiktől kicsit meg tudok ijedni, de egy öleléssel mindig hamar megnyugszom. 

Már hiányoztak az állandó cimborák, ezért Anyukámék addig keresgéltek, míg rá nem leltek Zugolydára, ahol közösségben, hasonló sorsú gyerekek között, szerető- odaadó pedagógusokkal lehetek. Azt mondják, hogy nagyon szépen fejlődöm. Szüleim és egész családom nagyon büszkék rám, én pedig kacagva adom a világ tudtára , hogy milyen jól érzem magam.  

bottom of page